Back to All Events

Global Yoga Chakra 50h


Global Yoga Chakra 50h

– i takt med dig själv


Global Yoga Chakra är en spännande och färgstark djupdykning i den subtila kroppens universum. Att balansera chakran är ett komplext och spännande arbete, ett utforskande som handlar både om att bli fri och förkroppsligad på samma gång. Kropp och själ är oskiljaktigt relaterade till varandra och varje del i dig påverkar den andra. I denna utbildning får du först utforska kontakten med dina egna chakra för att sedan se vad som känns kittlande och naturligt för dig att förmedla vidare till andra!

I denna utbildning får du tillgång till tekniker för att balansera dina chakra. Vi utgår från en daglig praktik med asana, pranayama och meditation för att sedan landa i reflektioner, diskussioner och ritualer. För att få fram ditt uttryck, din personliga röst. Som du kom hit för att dela. Den är efterlängtad. Med detta som bas får du pedagogiska verktyg för att skapa dina egna chakraklasser, workshops och ritualer.

Vem kan delta i utbildningen?
Alla som är intresserade av att utforska andens anatomi och lära sig praktisera yoga för kraft och harmoni. Med basen i din egen praktisering får du sedan redskap att utveckla dina personliga chakraklasser, workshops och ritualer. Syftet med denna utbildning är att ge alla möjlighet att utforska och uppleva livet i multicolor. Det är mäktigt att vara vid liv! Vill du undervisa och dela med dig av dessa tekniker i klasser och workshops behöver du ha en grundläggande yogalärarutbildning som bas, tex vår 100h certifiering.

Vid anmälan får du litteraturlista, film och ungefärligt schema.

Pris: 12 595 sek ink 6% moms
Lärare: Johanna Hector
Datum: 24-26 november
Plats: Göteborg
Läs mer här
Anmäl dig här

Earlier Event: November 11
Allt för Hälsan
Later Event: December 9
DayClub Online