Back to All Events

Lymfyoga utbildning & retreat


  • Varbergs Stadshotell Varberg Sverige (map)

Lymfyoga 50h



– strålande inifrån & ut


med mjuka yogapass

Lymfsystemet brukar kallas kroppens eget reningsverk och det är en passande beskrivning. Ett trögt lymfsystem kan orsaka många och stora problem i våra kroppar. Trötthet, hjärndimma, värk, utslag, celluliter eller övervikt som inte vill försvinna. Dessa är alla signaler på att lymfans flöde behöver hjälp på traven. Lymfyoga kombinerar rörelse och stillhet på ett sätt som stimulerar lymfflödet, samtidigt som det ger återhämtning för både kropp och själ och sinne.

I denna utbildning lär du dig undervisa pedagogiska lymfyogapass. Vi studerar grundläggande kunskap om lymfan samt hur yoga med både andning, rörelse och avslappning bidrar till ett effektivt lymfflöde. Vi tittar närmare på immunförsvaret, organens koppling till lymfan och hur den yogiska filosofin, med bland annat ayurveda, alltid varit noga med att stötta lymfan. Läs mer om utbildningen här!

När: 8-10 mars 2024
Var: Varberg
Lärare: Johanna Hector

Välkommen att göra din Global Yoga 50h lymfyogautbildning i Varberg 8–10 mars 2024 till ett retreat tillsammans med Varbergs Stadshotel och Asia Spa. Som deltagare på lymfyogautbildningen får du ett skräddarsytt paket till specialpris när du använder  koden Lymfyoga 2024 vid bokningen. Bokningen görs direkt via hotellet på  bokning@varbergsstadshotell.com

Detta ingår:
Övernattningar med frukostbuffé fredag–söndag
Middag fredag och lördag
Lunch lördag och söndag
Fikabuffé (kaffe/te, frukt, nötter, fikabröd, energibar eller liknande)
Tillgång till Asia Spa fredag kväll–söndag morgon

Pris i delat dubbelrum: 4250 kr. 
Enkelrumstillägg: 450kr/ natt.

Välkommen hem till dig själv.

Earlier Event: February 25
Hotel Tylösand
Later Event: April 12
Yoga Games Göteborg