Back to All Events

Global Yoga Rest 50h


  • YogaShakti Stockholm Norge (map)
ROS_6803 (kopia).jpg


– välkommen hem till dig själv

Yoganidra är en guidad djupavslappning med oändliga fördelar. En teknik som ger dig effektiv & transformativ vila. Denna utbildning är en heltäckande steg-för-steg-guide i yoganidra där du både får lära dig om yoganidras bakgrund & teknik samt att undervisa och skapa dina egna yoganidror!

Global Yoga Rest är en utbildning i yoganidra med inslag av meditation och restorative yoga. Tekniker som alla erbjuder oss en paus från yttre intryck. De är tekniker som tömmer sinnet samtidigt som de ger oss en märkbar ökad energi och klarhet. I denna utbildning lär du dig att välkomna både dig själv och dina deltagare hem till sig själv genom tydlig struktur som känns totalt naturlig, så naturlig att den knappt existerar.

Vem kan delta i workshopen?
Global Yoga Rest passar lärare och pedagoger som vill erbjuda sina klienter redskap för avslappning, meditation och mjuk yoga. Utbildningen är även tillgänglig för dig som inte undervisar och helt enkelt vill fördjupa din egen praktisering. Vila och återhämtning är högst relevant för alla människor, avsikten med denna utbildning är att ge alla möjlighet att utforska och uppleva tekniker för djup vila och närvaro.

Vid anmälan får du litteraturlista, en YogaNidra att praktisera och ungefärligt schema.

Pris: 12 595 sek ink 6% moms
Lärare: Johanna Hector
Plats: YogaShakti, Stockholm
Läs mer här
Anmäl dig här

Earlier Event: June 2
Global Yoga Power 50h
Later Event: September 23
Yoga Games Båstad