Back to All Events

Global Yoga Power 50h


  • YogaShakti Stockholm Sweden (map)

Global Yoga Power

– utbilda dig till Yoga PT!


Personlig träning inom yoga och rörlighet efterfrågas mer än någonsin! Global Yoga Power utbildningen lär du dig hur man bygger upp och anpassar ett PT-program efter klientens önskemål och förutsättningar. Vi lägger mycket tid på hur du assisterar och anpassar asanas utifrån din klients behov, samtidigt som du får en ny övningsbank speciellt framtagen för att kunna utveckla dina klienter genom coachning en-och-en på mattan. Med yogan som redskap kan din klient bli starkare, rörligare och mer balanserad, både fysiskt och mentalt. Du kommer också få massvis med inspiration och ny kunskap att anävnda på dina gruppklasser och kurser. Detta är en djupt transforerande utbildning.

Vem kan delta i utbildningen?
Utbildningen är för alla som vill fördjupa sin kunskap inom yoga som personlig träning och Global Yoga Power. Perfekt för utbildade personliga tränare som vill börja erbjuda yoga som PT och för redan utbildade yogalärare som vill börja erbjuda PT-yoga sessioner. Utbildningen är också passande för dig som vill fördjupa din kunskap inom klasskonstruktion och assistering. Vill du undervisa och dela med dig av dessa tekniker i klasser och workshops behöver du ha en grundläggande yogalärarutbildning som bas, tex vår 100h certifiering, eller utbildning inom personlig träning.

Vid anmälan får du litteraturlista, film och ungefärligt schema.

Pris: 12 595 sek ink 6% moms
Lärare: Johanna Hector
Datum: 1-3 juni
Plats: YogaShakti, Stockholm
Läs mer här
Anmäl dig här

"På Global Yoga Power fick jag många insikter om de mönster jag fastnat i som yogalärare. Det har tagit mig till en ny nivå när jag lär ut yoga." - Nellie R
 

Earlier Event: April 15
Hotel Tylösand
Later Event: September 1
Global Yoga Rest 50h